ASMA PUAS dulu 100 kg kini 70 kg..

11 22 33

(Ditaip semula dari nukilan Asma Mokhtar yang di hantar kepada JRM)

PERSIS DARA

Saya mula mengenali produk JRM ini melalui media cetak dan Facebook. Saya mula tertarik kerana pada saat itu saya mengalami “period pain” yang sangat teruk ketika datang bulan.

Saya telah mencuba berbagai bagai produk tapi satu pun tidak berkesan sehinggalah saya mencuba produk JRM iaitu Persis Dara. Saya mula mengamalkan pengambilan secara konsistan dan Alhamdulillah kesannya sangat cepat, saya tidak lagi menghadapi period pain semasa datang bulan.

1) Gambar terkini (pakai baju yang sama, sangat longgar)
2) Baju yang sama semasa gemuk bersama Puan Yati ST (lengan dan badan yang sangat besar)

Masalah yang kedua saya hadapi ialah “water retension overflow” dalam kata lain air yang sangat banyak dalam badan. Disebabkan ini, ia mengganggu saya dan saya tidak selesa, hubungan suami isteri pun jadi “Kurang Sengat”. Keputihan juga dulu boleh kata banyak juga tapi setelah menggunakan dan mengambil persis dara, Alhamdulillah keputihan semakin berkurang dalam tempoh yang sangat singkat.

Saya sebenarnya bukan penggemar jamu, tapi disebabkan rasanya sangat sedap saya tiada masalah untuk menelan. Dan kesannya yang boleh di katakan “Miracle” sebab itu saya jadi pengguna TEGAR.

Hubungan suami dan saya semakin intim, Alhamdulillah. Sehinggakan suami saya akan bertanya pada saya “Mama dah makan persis dara hari ini?”. Saya tidak tahubagaimana lagi hendak saya terangkan tentang persis dara. Cuma saya dapat rungkaikan persis dara sehebat dan seindah namanya.

nda cuba, anda akan rasa nikmatnya dan pasti anda tidak menyesal….

Sebelum ini banyak cara saya cuba untuk mengatasi permasalahan berkaitan wanita lebih-lebih lagi dalaman. Serta hormon saya juga telah stabil dengan aturan period saya teratur dan tiada lagi ketul-ketul darah semasa period.

TQ JRM AND TQ PN.ROZITA kerana membuat formulasi yang cukup berkesan.

HOT OIL SUSU KAMBING DAUN MELONG

 Berbagai-bagai jenis minyak panas saya telah cuba tetapi satu pun tidak memeberikan kesan. Saya cukup resah kerana pertambahan berat badan saya secara automatik. Lengan dan peha saya juga turut ikut besar dan paling ketara di bahagian perut saya, ketara berlapik dan berlapis lapis.

1) Semasa gemuk muka turut lebar
2) Muka lebih tegang dan segar selepas kurus.

Tapi setelah saya mencuba hot oil melong secara TEGAR ia mula menunjukkan hasil yang sangat ketara. Dan ditambah lagi saya sentiasa “workout” di gym maka lebih cepat lemak dibakar. Saya memang seorang yang agak gila kerana dalam masa sebulan saya telah menghabiskan sebanyak 9 botol Hot Oil melong.

Ternyata membuahkan hasil yang sangat menakjubkan.Semua baju-baju saya memang longgar bila saya pakai. Lapisan lemak juga makin berkurangan. Pendek kata,saya memang teruja melihat perubahan bentuk fizikal saya. Teman-teman juga menegur perubahan bentuk fizikal saya.

Tiada lagi istilah GEMOK, GAJAH, GERGASI. Angin di dalam badan juga mula berkurang. Alhamdulillah tidak sia-sia saya berhabis wang ringgit kerana produk JRM.

 

Penulisan dari : ASMAA MOKHTAR..

 

 

27 Mar, 2014

Author:

no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge

© Copyright 2013. Jamu Ratu Malaya (JRM) - No.95-1, Jalan Nautika A U20/A, Seksyen U20, Pusat Komersial TSB, 40160 Shah Alam, Selangor.