GILA Persis Dara..

Jika sebelum ini Asma Mokhtar berkongsi pengalamannya dengan tag line  “ KEGILAAN KU BERBALOI “. Hasil kesungguhan Asma selama 5 bulan mendatangkan hasil. Dia berkongsi dengan ikhlas pengalamannya kepada siapa sahaja yang bertanya sebagai jariah dan ehsan kepada insan lain yang memerlukan. Dia begitu memahami tekanan akibat kegemukan kerana pernah melaluinya “ Saya mahu semua wanita cantik dan hilangkan  tekanan akibat kegemukan” Asma Mokhtar sangat langsing  sehingga ada yang mengelarkannya Sexy Macam Jeniffer Lopez. Royal V akan dipasarkan pada Ogos nanti . Stok Sudah ada di HQ JRM. Asma yang gilakan Persis Dara sudah membelinya seminggu hampir 60 botol..!!

Ini ialah insan ke 2 yang menakjubkan….!!   Mazlina berat badannya melebihi 103 kg ingin berkongsi pengalaman menariknya. Ia teruja dengan kesemua produk JRM dan kini telah mengamalkan RoYal V. Beliau berkerja sebagai promoter di Jakel Shah Alam. Ramai yang terkejut  melihat  perubahan saya bagaimana boleh KURUS DAN SECANTIK BEGINI. .!! Mulanya saya senyap dan merahsiakannya….!!  Saya pengamal setia produk ST , semasa bersalin saya mengamalkan set bersalin amme corset ST , D folia dan Sedu Arrow. Adik saya yang memperkenalkan produk JRM. Sebelum ini berat saya beratus kilo sampai takut dan amat tertekan nak timbang..!! Kerana gemuk saya diceraikan oleh suami dan bila saya kurus bekas  suami ingin kembali semula.

Puas hati saya sekarang dan berbaloi sangat saya gilakan Persis Dara kerana saya ingin sekali badan cantik seperti anak dara.  Kegemukan menjadikan saya tidak sihat dan masalah dalaman amat serius. Keputihan saya sangat banyak  sehinggakan berkeping-keping, berbau dan amat gatal. Mulannya niat nak  rawat dalaman sahaja tetapi saya merasai perbezaan lain selepas makan Persis Dara. Saya mengamalkan banyak produk JRM .

Puan Rozita memberikan saya Royal V ( akan mengantikan Persis dara akan datang ) Saya sudah tahu kesannya wowwm TERBAIK MEMANG SUPERB ,terlalu mewah kualitinya.Pengalaman dari kawan-kawan lain yang telah menggunakan produk JRM TELAH MERASAI KEBERKESANANNYA..

Kawan saya mengalami masalah kegatalan dan keputihan yang sangat teruk. Selepas makan Persis Dara dan menggunakan cucian Putik Telaga Dara hilang terus gatal dan rasa sakitnya.

Kopi RatuKopi Ratu sangat mengenyangkan bagus untuk kuruskan badan. Minum pagi rasa kenyang sampai jam 3.00 petang..!! Seorang Mak Cik yang ada masalah strok dan kebas sendi telah mencuba makan selama seminggu Persis Dara dan Kopi Ratu. Hasilnya, tangannya sudah boleh di gerakkan. Genggaman boleh dibuka dan tidak kejang lagi serta  perjalanan darah dan kesihatan menjadi  lebih baik. Produk JRM berkesan tidak mengira umur.

23 May, 2014

Author:

no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge

© Copyright 2013. Jamu Ratu Malaya (JRM) - No.95-1, Jalan Nautika A U20/A, Seksyen U20, Pusat Komersial TSB, 40160 Shah Alam, Selangor.