Kendur Boleh Tegang – Jeragat Hilang..

 

Bukan senang nak buat produk yang berkualiti. Lebih2 lagi nak jaga jenama untuk bertahan dipasaran. Tahun ni ke 18 tahun dipasaran. Kalau setakat nak jual barang tanpa fikir hak penguna itu bukan cara saya. Bila penguna suka dan berkesan..besar maknanya buat saya ..

Kisah Bio Miracle Action – Lijah 38 tahun, baru 2 tahun berkahwin dan tidak ada anak. Berasal dari Aceh sebagai pesawah padi.  Dia tidak pernah mengunakan sebarang produk kecantikan.

 

Wajahnya sangat tua dari usianya seperti berumur 45 tahun.Kolagen mukanya sangat berkurangan dan kendur, mata berkedut dan jeragat tebal . Saya suka mencuba produk sebelum dipasarkan kepada orang yang mahu mengunakannya secara konsisten, lebih2 lagi pada lijah sebab dia tak pernah mengunakan make up..!!

Lijah & puan

Selepas 2 minggu muka dia tegang dan berkilat, berseri..Bio Miracle Action ni sebenarnya dia umpama ubat, merangsang kolagen dari bawah kulit..Kalau orang pernah pakai produk pemutih muka yang ada bahan kimia . Awalan akan jadi gelap sebab tindak balas dengan bahan kimia yang dipakai sebelum ini.

Masalah LijahSaya kalau jual produk akan cerita kesan awalan atau sampingan.. sebab tak nak penguna terkejut..

Layari :
http://jrm.com.my
http://rozitaibrahim.com
https://www.facebook.com/JRMOfficial
http://instagram.com/official_jrm
https://twitter.com/official_JRM

18 Feb, 2014

Author:

no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge

© Copyright 2013. Jamu Ratu Malaya (JRM) - No.95-1, Jalan Nautika A U20/A, Seksyen U20, Pusat Komersial TSB, 40160 Shah Alam, Selangor.