Kontraversi “Persis Dara”

 

Sambungan dari stori Yati kata saya selekeh “Pengasas Gemuk” www.rozitaibrahim.com

Semasa saya umrah melihatkan rambut banyak gugur, kulit kering dan gemuk ( susah nak kurus ) setelah setahun lamanya , hati terfikir ini mesti masalah hormon sebab dah berusia . Wanita yang perut buncit dan bentuk badan tak cantik sebab hormon kurang..!! Balik umrah ni saya mesti buat sesuatu untuk tinggikan hormon. Saya pun buat search bahan herba untuk tinggikan hormon..Saya cari saintis dan pakar makanan ..Hasil perbincangan kami bersetuju dengan 1 formula membina hormon..!!

Saya pun makan formula tu dalam masa seminggu dan kebetulan saya ada ceramah . Yati make upkan saya seperti kebiasaan.  Dia ketawa dan terkejut , menjerit masa dia solekan saya “ Mak makan apa ni muka sampai berbulu ..Yati sapu foundation tak lekat lah..ha ha ha Yati ketawa ..“ bila tiba tang dagu Yati nak make up ..” Makkkkk ada janggutttttt “ ha ha ha mak dah bertukar jantina “..Rupanya formula ni mengaktifkan hormon lelaki sebab tu keluar bulu..!!

Saya ubah formula beberapa kali selama hampir setahun , baru dapat yang terbaik..!! Kesannya saya dapati sangat berbeza pada diri saya . Haid keluar dengan banyak ( tanpa sedikit pun bau) ..!! Saya jadi lebih aktif dan perut saya susut selepas pengambilan 3 minggu ( saya sapu hot melong juga ) ..Payudara semakin cantik..saya seronok sangat..!!.Dalaman memang cukup padat macam tak pernah bersalin ..memang jadi Persis Dara ( harap faham maksud saya ni..) .Saya turun 500gm sebulan masa awal makan Persis Dara. Saya juga beri pada testemoni ( Esok saya tulis ttg Ain berhormon lelaki- muka kasar dan gemuk ..wanita menapos boleh datang haid semula makan persis dara dengan izin Allah )

Gambar Epul

Ini model dalam iklan pertama yang disiarkan untuk persis dara.. 12 April 2012 di Harian Metro

  Iklan pertama Persis Dara disiarkan. Setelah saya melihat kesan hebatnya yang saya alami ..

Kementerian Kesihatan Malaysia mengarahkan produk Persis Dara ditukar lesennya dibawah MAL bukan akta makanan lagi kerana ramuan herba Persis Dara sangat banyak dan tinggi. Kalau daftar dibawah lesen Mal, 3 tahun belum tentu lulus dan belum pasti boleh dijual kerana proses lesen Mal sangat lama nak dapatkan kelulusan. Pihak KKM juga tidak membenarkan nama Persis Dara kerana tidak sopan (mengambarkan lucah) .

Persis Dara

111Saya juga dilarang sama sekali menceritakan di mana-mana media tentang kebaikan Persis Dara secara detail. Kerana lesen dibawah akta makanan.. Saya akur dengan arahan KKM . Persis Dara tinggal nama dan sejarah tetapi kualitinya tetap dibawa bersama. Insyaallah akan jadi lebih baik dengan formula baru ROYAL V.

Kini berat saya 49kg dari 80kg..Saya amalkan Persis Dara 3 sudu ( malam) dan dfolia 2 biji (pagi) setiap hari ..Dalam Royal V ada Black Cohosh dan air zam-zam sebagai meningkatkan hormon dan kesihatan..FDA dan banyak kajian mendapati herba black cohosh sangat baik utk hormon..!!

Nak hamil, nak cantik, hilangkan bau..keluarkan keputihan banyak lagi kebaikan dalam Royal V.. saya akan beritahu ramuan lain yang ada dan kebaikannya akan datang..Insyaallah.

16 Apr, 2014

Author:

no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge

© Copyright 2013. Jamu Ratu Malaya (JRM) - No.95-1, Jalan Nautika A U20/A, Seksyen U20, Pusat Komersial TSB, 40160 Shah Alam, Selangor.