PERADUAN KUMPUL DAN MENANG

Assallamualaikum.. saya Rozita Ibrahim..

Lumrah wanita sukakan perhiasan…Itu adalah normal asalkan jangan riak sudahlah.

Barang kemas copySepanjang kegiatan saya dalam bisnes tak pernah saya bagi hadiah milik peribadi kesayangan dan pernah saya pakai pastinya berharga. Seperti jubah, koleksi cincin, subang dan gelang emas yang sangat unik..!! Saya sangat menghargai pengguna dan berterima kasih atas kesetiaan mereka. Saya berusaha menghasilkan produk yang terbaik.Bali

Ekslusif hadiah peribadi saya ialah subang batu hitam, cincin batu hijau milik saya. Hadiah terbaru beg tangan jenama Bonia terbaru,Tv dan hp….!! Tapi yang paling berharga dan cantik ialah Gelang Emas Dubai. Paling mahal, paling cantik dimata saya..dekat Malaysia tak kan ada gelang tu..!! Di negara luar terutama Emirate dan India sangat mengenali kualiti dan prestij gelang tu..!! Masa saya pakai gelang tu ke luar negara ramai bangsa asing tegur kerana terlalu cantik, mewah, klasik dan pastinya sangat unik..Saya juga kagum dengan hasil ukiran tangan pada gelang tu. Semua kedai emas saya pergi sama ada di Malaysia atau seluruh negara Asia tahu gelang ukiran emas Dubai ini ekslusif dan berprestij. Peraduan kumpul dan menang adalah penghargaan kepada penguna setia produk JRM sahaja. Ia berakhir sehingga bulan Jun…!!

Bonia

LCD_TV_Sony

Caranya ialah kumpul seperti dibawah :-

  • Botol – Persis dara – Bio Calamine Essences – Korean Ginseng Tonik – Ice Tea Peach mengkudu – mango Kolagen –
  • Beg kertasnya – Kopi ratu
  • Kotak – kopi Badang
  • Kotak dan bekas botolnya – Bio Miracle Action
  • Tiub – Gel magika
  • Kotaknya – Super Perfect Collagen – DBtiss – Dietry NT Kolestrol – Semua jenis sabun
  • Bekas make up – Compact Powder- SunBlock – Pinky Roses Lip Balm. ( Bekasnya )

Sasaran saya ingin mendekati pengguna seramai 2 juta orang untuk like page dalam ruangan FB JRM Official atau Rozita JRM. Saya berusaha memberikan banyak hadiah dari masa ke semasa, diskaun, dan peluang perniagaan.Samsung-Galaxy-Note-II-N7100

Selain itu saya membina laman web jrm.com.my ( didalamnya ada blog tulisan saya ) dengan memberikan banyak perkongsian melalui pengalaman hidup saya. Ada satu lagi blog peribadi saya akan dilancarkan yang menyelitkan kisah suka duka perjalanan hidup saya, petua, masakan dan ilmu yang saya rasa sesuai saya berikan. Maklumlah saya sudah berusia dan tak tahu bila masa saya pergi. Saya cuba meninggalkan sejarah dan luahan hati saya dan sedikit ilmu yang mungkin bermanfaat kepada orang lain..

 

Twitter: http://twitter.com/official_JRM

Instagram: http://instagram.com/official_jrm

LIKE fan page JRM :https://facebook.com/JRMOfficial

Facebook : https://www.facebook.com/rozita.jrm

Salam Hormat

Sign Kak Ita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge

© Copyright 2013. Jamu Ratu Malaya (JRM) - No.95-1, Jalan Nautika A U20/A, Seksyen U20, Pusat Komersial TSB, 40160 Shah Alam, Selangor.