Rawatan kulit…

Ramai ambik kesempatan bercuti bawa anak-anak . Bagus sangat jika kita mengutamakan keluarga. Tahniah kepada anda yang menghargai keluarga sebagai keutamaan.

Aton sebelum & selepas

(Gambar ni ialah testimony sebenar saya) Nak citer pasal celah peha, ketiak dan leher berkerak. Teringat kawan saya mengadu. Suami nya sangat cerewet. “ Berkeraknya celah peha.. hitam ..semua pompan macam tu ke saya tak da pun..?? Malunya bukan kepalang bila suaminya tegur.

Badan Berjerawat Panau sebelum & selepas

Info saya nak bagi sikit kenapa celah peha ketiak jadi hitam dan berkerak..!! Sebab ada kulat dan fungus . Lagipun celah peha tu berkepam tak da pengaliran udara..!! lama2 hitam dan dibiarkan jadi keras . Buruk jadinya susah nak pulih. Pompan barat mereka berbikini sebab tu berjaga supaya tak berkerak.. Kita x berbikini sebab tu tak kisah pun.. Ramai wanita beranggapan badan yang putih itu cantik tanpa menghiraukan belakang badan yang dipenuhi jerawat . Celah peha serta ketiak yang hitam berkerak sangat memalukan dan kelihatan hodoh .

peha, ketiak & leher hitam

Saya dah lama buat dan tahu kesan produk TERBAIK JRM untuk wanita yang sudah berkahwin atau bakal pengantin baru .Produk dan petua merawat kulit badan JRM mencipta formulasi untuk merawat kulit yang bermasalah. Hasil yang menakjubkan kulit badan menjadi cantik. Anda boleh rasai kulit lebih halus dan bersih tanpa kesan kerak pada celah peha, ketiak dan tengkuk.

Langkah pengunaan yang disyorkan.

  • Gunakan sabun mandian Eu Kalypto untuk mandian waktu petang. Ia membantu merawat masalah kulit, membunuh kulat dan fungus yang menyebabkan kulit berkerak hitam.
  • Gunakan sabun mandian Super Moist untuk mandian waktu pagi. Sabun ini membantu merawat menghaluskan dan membekalkan vitamin sehingga mencerahkan warna kulit.
  • Gunakan Bio Calamine Essence jika ada jerawat badan dan masalah kulit.
  • Minuman berkolagen dari jus mangga merah atau ITPM sangat bagus menghaluskan kulit . Selain itu ia membantu membuang toksin dalam badan dan membantu merawat masalah kulit.
  • Selepas mandi gunakan Belesa Nigra Flower sebagai krim sapuan ditempat yang hitam dan merekah.

PERBEZAAN KETARA BOLEH DILIHAT SELEPAS SEBULAN PENGUNAAN . INSYAALLAH.

 

 

 

 

11 Jun, 2014

Author:

no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge

© Copyright 2013. Jamu Ratu Malaya (JRM) - No.95-1, Jalan Nautika A U20/A, Seksyen U20, Pusat Komersial TSB, 40160 Shah Alam, Selangor.