Ros kongsi keberkesan produk jrm jeragat dan masalah dalaman boleh diselesaikan..

 

 

sebelum & selepas

 

FacebookRosparizza Reeza

Saya mula tahu mengenai produk JRM dr kwn saya di langkawi. Mula berminat mencuba hot oil melong, setelah berhubung dgn pihak JRM dan saya mencerita kan masalah saya mereka mencadangkan saya mengambil jus persis dara. Dan sy terus mendaftar menjadi ahli. Apabila sy menceritakan tentang hot oil melong pd kwn2 di ofis mereka berminat untuk mencuba dan akhirnye sy mendaftar menjadi pengedar JRM.

Hasil dari pengunaan persis dara sy dpt merasai perubahan antaranye pusingan haid sy tetap, payudara terasa tegang, lebih hangat dgn pasangan dah keputihan keluar dgn byk.. kini keputihan tu sudah tidak ada dan sy rasa selesa tanpa perlu memakai panty liner lg. Terkini saya menggunakan BMA dan sabun zinnia magenta krn sy mempunyai masalah muka berjerawat halus dan berparut serta jeragat nipis mula hendak menjadi.

Alhamdulillah selepas seminggu penggunaan nye jelas jeragat saya mula pudar walaupun pada awal penggunaan BMA muka saya terasa gatal dan pedih sedikit sewaktu sapuan serum. Sekarng jerawat halus yg tumbuh di bwh2 dagu sudah hilang dan parutnye jugak sudah semakin pudar dan beransur hilang. Lopak2 dimuka kesan dr picitan jerawat jugak sudah semakin rata. BMA memang sangat berkesan krn sebelum ni sy telah mencuba pelbagai produk tp tidak berhasil.kulit terasa lebih licin. Alhamdulillah.. (Kata2 dari Puan Rosparizza) 

18 DEC 2014

18 Dec, 2014

Author:

no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge

© Copyright 2013. Jamu Ratu Malaya (JRM) - No.95-1, Jalan Nautika A U20/A, Seksyen U20, Pusat Komersial TSB, 40160 Shah Alam, Selangor.