Suresh .. Rambut Saya Tumbuh ..Saya Tak Bohong..!!

Saya berpesan kepada staff sekiranya ada pelanggan datang repeat beli produk yang sama dan berkongsi keberkesanan yang pelik2 tolong interview pelanggan tu dan ambil statement nya dan beritahu kepada saya. Pada kali ini kisah benar ini saya kongsikan didalam blog jrm.com.my tentang keberkesanan Gel Herba  Magika.

Botak ii

Sepasang suami isteri berbangsa India sama cantik sama padan datang ke HQ JRM membeli 4 kotak Gel Herba Magika. Staf khidmat pelangan (CS) call dan meminta saya turun kebawah katanya ada kes menarik ..“ Puan pelangan India ni selalu beli Gel Herba Magika ni kali ke3 dia datang . Kali ni beli sekali 4. Saya dah  tanya dia pakai atau jual. Dia kata dia pakai sendiri dah pakai 3 tiub, sangat berkesan sebab tu dia beli sekali 4 hari ni..” Bingkas saya turun kebawah untuk menemui pelanggan ini.

Banner Produk Rambut Small

Isterinya yang bersungguh2 bercerita kepada saya “ Suami saya sudah cuba macam2 tapi tak jadi apa. Dia kecewa dan tak mahu rawat lagi rambut botaknya. Saya lah yang sungguh2 sebab kalau dia ada rambut lagi hensem. Sebab tu saya mahu suami saya ada rambut semula. Saya ada baca dekat metro Gel Herba Magika boleh rawat rambut. Harganya tak mahal cuma RM 23 saja. Saya pun carikan dikedai jamu. Saya sapukan dikepala suami saya setiap kali dia dirumah . Suami suka sebab produk ni sejuk dan tak berbau busuk. Lepas 2 minggu rambut mula tumbuh halus2. Sekarang suami sudah percaya sama produk ni dan dia sendiri ajak saya beli dan dia sudah rajin sapu sendiri.

Suresh (testimoni)

Cara memakai Gel Herba Magika :

Sapu sehari 1 atau 2 kali ( pagi atau petang) sehari pada kulit kepala ditempat yang bermasalah sahaja. Jika rambut kering dan bercabang sapu pada bahagian rambut.

Bahan aktif Gel Herba Magika

  • Menthol
  • KrameritaTriandra Root
  • Lycopene 
  • Mentega
  • Polygala Tenuifolia Root
  • PolygonumMultiflorum Root
  • Henna
  • Butylene Glycol

Kebaikan :-

  • Membantu mencegah rambut bercabang
  • Membantu menghitamkan rambut
  • Membantu menguatkan akar rambut.
  • Membantu melebatkan rambut.
  • Membantu menghilangkan kelemumur.
  • Membantu menyejukkan kulitkepala.
  • Melegakan kegatalan kulit kepala

 

 

 

30 Jun, 2014

Author:

no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CommentLuv badge

© Copyright 2013. Jamu Ratu Malaya (JRM) - No.95-1, Jalan Nautika A U20/A, Seksyen U20, Pusat Komersial TSB, 40160 Shah Alam, Selangor.